Original Pharmacy - dyqan online i produkteve natyrore cilësore në Kosovë | Transport i shpejtë | Asortiment i freskët | Rishikimet e Klientit | Produkte cilësore natyrore nga prodhuesi me shpërndarje në Kosovë.
Vuchitr
Zgjidhni qytetin që ju nevojitet
Rreth orës, çdo ditë

GoSlim - Çaj hollimi në Vuçitërn

GoSlim - Çaj hollimi në Vuçitërn
 • Numri i artikullit: id:1037:9JK-KOS-lng:sq
 • Disponueshmëria: Në magazinë
 • Deklarata e Konformitetit të KE-së
  EUR
 • Çmimi: 78 €39
Arka e shpejtë
Mënyrat e pagesës: kur merrni me kartë krediti ose para të gatshme
Kushtet e dorëzimit për në Vuçitërn: 1-3 ditë

Opsionet e dorëzimit: me postë, korrier (ofrohet falas, kontrolloni kushtet me operatorin)

Struktura

 • Kim dhe Kamilica;
 • Komorac;
 • Kora Krusine i plod Smerke;
 • Sladiç Unë rendis Sene.

Mënyra e aplikimit

 1. Shtoni një goSlim u u u š š ili ili v v v v v v ode;
 2. Çaji Pijte dvaput ili više puta dnevno. Rezultatet më të mira gjenden kur pini ujë, përsëri mund të pini spinaq. Preparučuje se da se ne pije na prazan stomak;
 3. Trajtimi i rekomanduar i trajtimit - 1 muaj.

Rreth produktit

 • Prodhuesi: Netline LLC;
 • Indikacionet për përdorim: Dobësim;
 • Formulari i lëshimit: Çaj;
 • Kushtet e ruajtjes: Ruhet në një temperaturë jo më të madhe se 25C. Mbajeni larg fëmijëve;
 • Kushtet e pushimeve: Pa recetë;
 • Shuma në një paketë: 1 kompjuter.

Nuk e di ku të blini Çaj hollimi - GoSlim në Vuçitërn me një çmim të reduktuar me shpërndarjen?

Blej GoSlim - Çaj hollimi në Vuçitërn më e mira në një dyqan të specializuar të mallrave natyrore - Original Pharmacy për çmimin e gjithçkaje: 39 € Porosit tani GoSlim në një klikim. Blej Çaj hollimi - GoSlim me një çmim të zbritur mund të gjenden në faqen e internetit Original Pharmacy.

Ky produkt në qytete të tjera

Produkte të ngjashme